Salarisadministratie

Salarisadministratie Rotterdam en omstreken

Salarisadministratie Rotterdam – Kalkman & Stremme Administraties focust ook de salarisadministratie op het MKB. Salarisadministratie is een expertise waarachter een groot juridisch verhaal verscholen zit. Daarnaast kan de verwerking en uitbetaling van de urendeclaraties tijdrovend werk zijn. Uitbesteden van uw salarisadministratie kunt u dus naast een hoop tijd en ergernis ook nog eens in de kosten schelen. Bij Kalkman & Stremme Administraties is uw salarisadministratie in professionele en goede handen. Op het gebied van salarisadministratie kunt u de pijlers verwachten die kenmerkend zijn voor het gehele administratiekantoor:

Vaste Prijzen

Als ondernemer wilt u zich vooral richten op de dingen waar u goed in bent: het verkopen van uw producten of diensten. Vaak verliest u echter veel tijd met het selecteren van een voordelige (en goede) salarisadministrateur. Het vinden van een goed salarisadministratiekantoor is niet gemakkelijk. Dit komt vooral doordat de meeste salarisadministratiekantoren u alleen globaal kunnen vertellen wat de kosten van hun diensten zijn. In de praktijk blijkt dat de zorg voor uw salarisadministratie altijd duurder uitvalt dan dat u vooraf had voorzien. Bij Kalkman & Stremme Administraties betaalt u een vast bedrag per loonstrook en weet u dus altijd vooraf wat de kosten zijn. Zo hoeft u zich daar in ieder geval niet druk om te maken. Klik hier voor een vaste prijsindicatie.

Digitale Salarisadministratie

U kunt uw mutaties maandelijks digitaal aanleveren bij Kalkman & Stremme Administraties. Ook kunt u salarisstroken en eventueel loonjournaalposten digitaal uitdraaien. Voor optimaal gemak kiest u dus voor de salarisadministratie van Kalkman & Stremme Administraties. Uw salarisadministratie nu digitaliseren?

Pro-actief advies

Uiteraard kunt u als ondernemer niet van alle fiscale regels op de hoogte zijn. Daarom verstuurt Kalkman & Stremme Administraties maandelijks een nieuwsbrief met interessante, administratieve weetjes. Als hier zaken tussen zitten die voor u als ondernemer interessant zijn, zullen we hier gebruik van maken en zorgen voor een optimaal eindresultaat. Neem nu contact op voor een informatief gesprek!